Menu Sluiten

Verras je geliefde met een Valentijnsbox uit Assen!

Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen, bezoekersplatform Dit is Assen! en VVV Assen hebben gezamenlijk De Asser Valentijnsbox ontwikkeld. Van chocolade en nootjes tot een lokaal biertje en een unieke Valentijnskaart. De box bevat alles voor een romantische avond thuis voor twee. Voor €29,95 heb je de box vol lekkernijen bij jou thuisbezorgd.

Binnenstadsondernemers      “In deze tijden kunnen we elkaar wel wat aandacht en liefde geven. Samen met een aantal ondernemers in de binnenstad van Assen hebben we de box gevuld met mooie producten. Het helpt deze ondernemers een heel klein beetje, maar is vooral ook een gebaar naar de inwoners. We zijn blij met jullie en ondanks dat we elkaar nu minder zien, hopen we straks elkaar weer te kunnen treffen. We zien je dan ook graag weer in de binnenstad zodra het kan. Dat willen we met deze box symboliseren”, aldus binnenstadsregisseur Kjeld Vosjan.

Wat zit er in de De Asser Valentijnsbox?     De Asser Valentijnsbox is ideaal voor een romantische avond thuis. Het bevat een compleet borrelpakket voor twee personen met elf producten van verschillende lokale ondernemers als Banketbakkerij Gosselaar, Maxime Delicatesse, culinaire eetwinkel & cadeaushop Don Emilio, woonwinkel Sfeer, Pop Up Gallery Yolanda Visser, VVV Assen en Stadsbrouwerij Assen. Bekijk meer over deze Valentijnsbox op www.ditisassen.nl/valentijn.

Bestellen     De box bestel je voor €29,95 op www.ditisassen.nl/valentijn, in de periode vanaf vrijdag 29 januari tot donderdag 11 februari. Iedereen die deze Valentijnsbox bestelt, maakt ook nog eens kans op één van de 15 valentijnsdiners voor twee die worden verloot op ditisassen.nl. Iedereen die besteld heeft en in de gemeente Assen woont, krijgt de Valentijnsbox op zaterdag 13 februari thuisbezorgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.