Menu Sluiten

Verkoop luisterervaring Record van Garage TDI van start

Jongeren van het theatertussenjaar van Brandstof TDI presenteren ‘Record’. Een luisterervaring met als thema klimaatverandering die het publiek geheel coronaproof thuis kan beluisteren. Via de website van Garage TDI kan het publiek een pakket kopen en deze afhalen of thuis laten bezorgen. De pakketten zijn te bestellen en het publiek heeft het pakket vanaf 12 mei in huis.

Foto ©Aangeleverde foto

In het maakproces hebben vijf jongeren uit het theatertussenjaar onder leiding van theatermakers Max Wind en Joeri Heegstra onderzoek gedaan naar hoe de mens zou reageren als klimaatverandering in een sneltreinvaart zou plaatsvinden. “Klimaatverandering spreekt niet tot de verbeelding. Het is een té groot onderwerp. Wij begonnen dit project vanuit de vraag: is het mogelijk om deze ramp invoelbaar te maken? Het resultaat is een luisterervaring bestaande uit verschillende fragmenten waarin een gevonden geluidsrecorder een centrale rol speelt” aldus maker Max Wind. Het publiek krijgt bij de aanschaf een usb-stick en vijf enveloppen. De fragmenten kan het publiek op volgorde beluisteren. Een pakket afhalen kost € 15,00. Ook is het mogelijk om het pakket te laten bezorgen met de post.

Speciale Hemelvaartsactie voor Assenaren
Tot 12 mei is er een speciale Hemelvaartsactie voor mensen woonachtig in Assen. Bestel uiterlijk 11 mei een pakket via de website voor slechts 15 euro en de makers komen het pakket op 12 mei persoonlijk bij je langsbrengen. Garage TDI houdt als vanzelfsprekend hierbij rekening met de maatregelen rondom het coronavirus dit op dat moment gelden.

Over Garage TDI
Brandstof TDI is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Op zaterdag 22 mei organiseert Garage TDI audities voor het spelersensemble Het Ensemble en op zondag 20 juni vindt de auditie plaats voor het Theater-Tussenjaar. Uiteraard houdt Garage TDI rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Kijk op www.garagetdi.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.