Menu Sluiten

Verkeershinder A28 tussen Assen en Groningen

Wie vanavond of vannacht van de A28 naar en van Groningen rijdt, moet rekening houden met verkeershinder op verschillende plekken. Sommige werkzaamheden duren de hele week.

Foto © Google Street View

Wegwerkzaamheden

Assen naar Groningen

Tussen Haren, afslag 38, en Groningen-Zuid, afslag 39, zijn er wegwerkzaamheden. Er is een snelheidsbeperking van maximaal 70 kilometer per uur. Het is afgesloten ter hoogte van Groningen-Zuid. Er is een omleiding ingesteld. Dit geldt voor de periode van maandag 18 oktober 21:00 uur tot dinsdag 19 oktober 06:00 uur.

Werkzaamheden aan portaal

Assen naar Groningen

Tussen Haren, afslag 38, en Groningen-Zuid, afslag 39. Het is afgesloten ter hoogte van Groningen-Zuid en er is een omleiding ingesteld. Dit geldt voor de periode van maandag 18 oktober 22:00 uur tot dinsdag 19 oktober 06:00 uur.

Asfalteringswerkzaamheden

Groningen naar Assen

Het is afgesloten tussen knooppunt Julianaplein en Groningen-Zuid, afslag 39. De toerit Julianaplein is afgesloten en er is een omleiding ingesteld.  Dit geldt voor de periode van maandag 18 oktober 22:00 uur tot dinsdag 19 oktober 06:00 uur.

Graafwerkzaamheden

Groningen naar Assen

De toerit Groningen-Zuid, afslag 39, is afgesloten door graafwerkzaamheden. Er is een omleiding ingesteld. Dit geldt tot maandag 25 oktober 06:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.