Menu Sluiten

VEEL ANIMO VOOR BOEK WOORDTALENTEN

Voor het te verschijnen boek van Woordtalenten is veel animo. Sinds de aankondiging op 1 juli, hebben zich al vijftig schrijvers en dichters aangemeld om mee te doen.

Organisator Gerard Rozeboom uit Sappemeer: “De inzendingen komen overal vandaan: stad en ommeland, Drenthe, uit het zuiden van het land maar ook uit België en Duitsland”.

Gerard Rozeboom Foto (c) Aangeleverde foto

De voorwaarden zijn: Je schrijft Nederlandstalige gedichten of een kort verhaal (max. 1500 woorden). Het mag eerder gepubliceerd zijn. Dichters sturen max. 3 gedichten in. Het thema is vrij. Inzenden onder pseudoniem is toegestaan. Uitgeverij aquaZZ redigeert de inzendingen en publiceert het boek. Meedoen is gratis, een bundel echter niet, bij interesse zal deze met korting worden aangeboden. Het betreft geen schrijfwedstrijd, je kunt enkel een plek in de te verschijnen uitgave winnen. Rozeboom maakt een keuze uit de inzendingen.

Inzendingen kunnen voor 1 september 2020 gestuurd worden naar: hansrozebo@hotmail.com o.v.v. Woordtalenten: hét geschreven podium.

Foto (c) Aangeleverde foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.