Menu Sluiten

Vaart Welzijn blijft klaar staan voor Assenaren

Op afstand maar toch dichtbij! Dat is de werkbasis van Vaart Welzijn. Het coronavirus grijpt hard om zich heen. Het kabinet heeft vergaande maatregelen genomen om de impact van het coronavirus te beperken. En vaart Welzijn volgt deze richtlijnen. Dat betekent een andere dienstverlening. Wat meer op afstand maar nog steeds dichtbij!


Bereikbaarheid    
Vaart Welzijn is ook in deze tijd bereikbaar voor inwoners van Assen. We zijn nu telefonisch, via de mail en per post bereikbaar. Onze medewerkers blijven betrokken bij de inwoners van Assen en juist in deze situatie willen wij jullie zo goed mogelijk ondersteunen. Het algemene telefoonnummer waarop Vaart Welzijn te bereiken is: 088 – 030 5160 en het algemene e-mailadres is: info@vaartwelzijn.nl.

Speciale website pagina     Er is een speciale pagina aangemaakt op de website van Vaart welzijn met alle actuele informatie over de bereikbaarheid en de dienstverlening. Kijk op: www.vaartwelzijn.nl/coronavirus/.

Kwetsbare mensen
     De zorg van vaart welzijn gaat nu vooral uit naar kwetsbare mensen. Ken je iemand die hulp of een luisterend oor nodig heeft? Vraag die persoon of je zijn/haar gegevens aan ons door mag geven, dan nemen wij telefonisch contact op met deze mensen om te kijken hoe we ze kunnen helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.