TT FOTOSTUDIO IN MERCURIUSCENTRUM

ASSEN – De 89e editie van de TT assen vindt alweer bijna plaats! In Mercuriuscentrum kun je alvast in de stemming komen.

In het Mercuriuscentrum wordt op zaterdag 22 juni tussen de C&A en Jack & Jones namelijk een ware TT fotostudio gerealiseerd. Volledig aangekleed met een green screen, motor, gridgirl en verschillende fotoprops, maak je hier je perfecte TT foto. Kom tussen 13.00 – 17.00 uur naar de fotostudio en deel jouw originele foto op de Facebookpagina van Mercuriuscentrum. Like je de Facebookpagina en deel jij jouw foto? Dan maak jij kans op shoptegoed om te besteden in het winkelcentrum!

Foto © Aangeleverde foto

Op 28 juni, de vrijdagavond van het TT weekend, zijn de winkels geopend tot 18:00 uur. Op zaterdag is Mercurius op de reguliere openingstijden geopend. Kijk voor meer informatie op https://mercuriuscentrum.nl/openingstijden/.

Over Mercuriuscentrum
Mercuriuscentrum is een winkelcentrum in de binnenstad in Assen met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.