Trimloop van RUN2DAY-AAC’61 op 9 maart

Zaterdag 9 maart om 11.00 uur is de start van de zesde Run2Day trimloop van AAC’61 van het winterseizoen 2018-2019.

Foto © Aangeleverde foto

Vanaf 10 uur kan ingeschreven worden in de kantine in het clubgebouw van AAC’61 op het adres Achterpad 1. Dit is aan de achterzijde van de Bonte Wever. Daar kunnen de deelnemers elkaar ontmoeten, een versterkend kop koffie gebruiken, napraten over de voltooide trimlopen in de omgeving of plannen uitwisselen. Op de naaste gelegen baan of in het bos is voldoende gelegenheid voor de deelnemers om de noodzakelijke warming-up te doen.

Het inschrijfgeld is € 3,50 (tot 12 jaar gratis). Na afloop zijn in de kleedkamers warme douches beschikbaar. De te lopen afstand kunnen de deelnemers onderweg nog wijzigen door meer of minder rondjes van 3 km af te leggen. De totale afstand kan variëren van 3, 6, 9, 12 of 15 km. De grote, goed leesbare marathonwedstrijdklok laat de deelnemers de gelopen tijd zien. De speaker voegt daar zo nu en dan nuttige informatie aan toe.

Het aantal deelnemers nadert inmiddels de honderd. In februari deden 95 personen mee. Voor deelnemers die dit seizoen minimaal vier van de zes trimlopen meedoen is er een T-shirt, zie de website www.aac61.nl . Na deze trimloop zullen vele deelnemers zich richten op de Forte 10 van Assen, afstanden 10 en 5 km, die op 31 maart wordt gehouden. Flyers zijn in de kantine verkrijgbaar.

Voor de jongsten zijn er twee afstanden, namelijk 600 m of 1000 m. Zij lopen dan 1 ½ of 2 ½ ronden op de atletiekbaan. Voor hen is de start om 11:05 uur op het 200 m punt van de atletiekbaan. De Race Runners die een soort driewiel-loopfiets met een borststeun gebruiken, starten om 11.00 gelijk met de lopers.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.