Menu Sluiten

Thuiskompas, wat vind jij ervan?

Eind april 2020 lanceerden de 8 Drentse woningcorporaties Thuiskompas. De nieuwe website waar woningzoekenden terecht kunnen voor het zoeken naar een huurhuis in Drenthe en aangrenzende gebieden. Thuiskompas onderzoekt de komende tijd of mensen de website al kennen en wat gebruikers ervan vinden.

Foto (c) Aangeleverde foto

Onderzoek
Thuiskompas doet niet alleen onderzoek naar de algemene bekendheid van de website onder inwoners van Drenthe en omstreken. Bert Moormann, directeur-bestuurder bij Domesta en woordvoerder namens de 8 corporaties: ‘We hebben Thuiskompas gemaakt samen met de huurdersorganisaties. Zij denken al vanaf het begin mee over de inrichting en zij hebben de website uitgebreid getest. Een half jaar na de lancering is wat ons betreft een perfect moment om aan de gebruikers te vragen wat hun ervaringen zijn. Wat gaat goed, maar vooral ook wat kan nog beter. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van de website en aan het taalgebruik. We zijn benieuwd hoe mensen dat waarderen. Met de uitkomsten gaan we samen aan de slag’. Onderzoeksbureau Enneüs verstuurt de vragenlijsten voor Thuiskompas.

Thuiskompas is een initiatief van Actium, De Volmacht, Domesta, Lefier, Stichting Eelder Woningbouw, Woonborg, Woonconcept en Woonservice en hun 12 huurdersorganisaties. In totaal gaat het om een aanbod van 70.500 huizen in Drenthe en haar grensstreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.