Menu Sluiten

Thema-avond Bio-economie Drentsche Aa en Dubbel Drents

Donderdagavond 18 februari houdt Nationaal Park Drentsche Aa een digitale thema-avond Bio-economie Drentsche Aa en Dubbel Drents. Start 20:00 uur. De avond is gratis bij te wonen.

Foto © Nationaal Park Drentsche Aa

Het project Bio-economie Drentsche Aa loopt inmiddels drie jaar. Het gaat vooral om het stimuleren van nieuwe landbouw ontwikkelingen in het Drentsche Aa gebied. Tijdens deze Nationaal Park thema-avond laten wij enkele aansprekende voorbeelden zien. Diverse mensen vertellen hun verhaal waaronder de projectleider, een landbouwer, een bakker en nog meer betrokkenen.

Welke producten, van hier geteelde granen of koolzaad en grazend melk- en vleesvee en bijen, kun je allemaal in de regio verkopen? Veel bewoners én toeristen kennen de streekbroden al bij de warme bakker onder het Dubbel Drents logo. Binnenkort bieden we onder dit logo nog meer producten aan zoals kaas, vleesproducten, koolzaadolie, bier en honing. Wat we graag willen bereiken is dat het Drentsche Aa-gebied een natuurinclusieve proeftuin wordt. Een proeftuin waarin natuur en landbouw harmonieus samengaan. Wij nodigen u graag uit om onze plannen te horen en met ons van gedachten te wisselen. Praten over de toekomst van het Drentsche Aa-gebied met u als inwoners én als consument van regionale producent.

U kunt zich voor deze gratis thema-avond aanmelden via de website van Nationaal Park Drentsche Aa. www.drentscheaa.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.