The Heavens Devils en Nadua op Duits festival Packhalle Open Air

De rockband The Heavens Devils en singer-songwriter Nadua uit Assen mogen op 6 juli optreden tijdens het Duitse festival Packhalle Open Air in Sögel Duitsland.

Dankzij de internationale uitwisseling die Stichting Kunst & Cultuur heeft met de organisatie van het festival, kunnen de Drenten hun podium pakken tussen de Duitse artiesten in Emsland.

Foto ©
K&C/Sijtze Veldema

The Heavens Devils komen eenmalig weer bij elkaar voor dit festival. De muzikanten zijn momenteel actief in verschillende bands, maar de band The Heavens Devils bestaat officieel niet meer. Twee jaar geleden stond de rock ‘n rol band ook al geprogrammeerd op Packhalle Open Air, maar moest toen het optreden wegens persoonlijke omstandigheden afzeggen. Singer-songwriter Nadua is geselecteerd vanwege haar opvallende deelname aan het talentontwikkelingstraject Hit the North.

Het festival Packhalle Open Air trekt jaarlijks tussen de 800 en 1000 toeschouwers. Het openluchtfestival heeft twee podia met naast de artiesten uit Assen, bands uit heel Duitsland. Het festival begint om 16.30 uur en is gratis toegankelijk. De Nederlanders staan tussen 21.00 en 23.00 uur geprogrammeerd.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.