TeamAsssen naar de Alpe 2020

140 Leerlingen van alle middelbare scholen van Assen en MBO Drenthe College samen vormen TeamAssen.

4 Juni gaan ze hardlopend, fietsend en wandelend de Alpe d’HuZes beklimmen. Het bijzondere aan onze groep is dat ze met zo’n mega groep leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar gaan en allemaal met een eigen verhaal. 4 Van de deelnemers hebben afgelopen jaar een vader of moeder verloren aan kanker. Daarnaast is er een medeleerling die momenteel heel ziek is. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om de Alpe te willen beklimmen.

Foto (c) Aangeleverde foto

Momenteel hebben ze al 85.000 euro opgehaald en ze gaan natuurlijk ervoor om nog veel meer geld op te halen.

18 Maart hebben ze een Benefietsdiner georganiseerd bij VanderValk Assen. Er zullen 400 gasten komen die tegen betaling van 30 euro een stoel gereserveerd hebben. Het is al uitverkocht nu. De gasten krijgen een teampresentatie te zien en daarnaast wordt er een 3 gangenmenu door de leerlingen voorbereid. Aansluitend is er een veiling met mooie veiling items.

Het belooft een fantastische avond te worden.

Ze gaan die avond sowieso over de 100.000 euro maar hopen natuurlijk op veel meer. Maar deze leerlingen verdienen echt de aandacht van de pers. Ze zijn zo ontzettend goed bezig!

Ze trainen wekelijks, zoeken bergen op in de buurt en gaan ook nog naar Tecklenburg in April, hebben super leuke acties samen en het is ook gewoon een super leuke groep! Ook dat zou leuk zijn onder de aandacht gebracht te worden.

Je kan ons ook bekijken op social media: @teamassennaardealpe2020 op Facebook en @assennaardealpe2020 op instagram.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.