Menu Sluiten

Team NL inspireert Volleybalvereniging Sudosa-Desto

“Sudosa-Desto opent seizoen Corona proof”

De prestaties van Team NL op de Olympische Spelen in Tokyo inspireert Volleybalvereniging Sudosa-Desto om de jongste jeugd te laten ervaren hoe mooi sport en de volleybalsport kan zijn”.

Kernwaarde Sudosa-Desto: Samen Ontwikkelen met Plezier Foto © Aangeleverde foto

Het (jeugd)volleybalseizoen 2021-2022 van Sudosa-Desto wordt zaterdag 28 augustus a.s. Corona proof geopend in sporthal Olympus in Assen. Het openingsfeest is voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar die kennis willen maken met het Cool Moves Volley, Smashbal en Sudosa-Desto. I.v.m. de Corona ontwikkelingen zijn de leeftijdsgroepen wederom gesplitst. De 6 t/m 9 jarigen hebben een programma van 9.00 tot 11.00 uur en de 10 t/m 12 jarigen van 11.30-13.30 uur.

Het begint voor de jongste groep om 9.00 uur in sporthal Olympus. Leuk om op deze dag kennis te maken met volleybal en de volleybal skills te testen. Fun staat voorop en vele cole moves vaardigheden komen aan bod: o.a. smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. De volleybal bus met leuke activiteiten komt hiervoor naar Assen. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op drinken en fruit. De toegang is gratis.
Toeschouwers zijn toegestaan. Iedereen wordt verwacht de basisregels, inclusief 1.5 meter afstand, in acht te nemen. Voor de ouders is de infostand aanwezig. Tevens zijn er wedstrijdshirts te koop

Mini –afdeling
Het openingsfeest is onderdeel van de volle activiteitenkalender van de mini-afdeling van Sudosa-Desto. Op het programma staat o.a. het oefentoernooi, open trainingen in de Sportweek van Assen van 13 t/m 24 september, Smashbaltoernooien, het open 2 tegen 2 toernooi , het scholentoernooi en het ouder-kind toernooi. Traditioneel wordt het seizoen in juni afgesloten met het mini-kampweekend en het slotfeest!

Informatie
Mail kantoor Sudosa-Desto: administratie@sudosa-desto.nl Website: www.Sudosa-desto.nl/Mini

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.