Menu Sluiten

Succesvolle Virtuele Banenbeurs Drenthe krijgt vervolg

Na het succes op 27 mei organiseert Zoo Werkt ‘t op donderdag 16 september van 11:00 uur tot 16:00 uur voor de tweede keer de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Werkzoekenden, schoolverlaters en baanveranderaars kunnen vanaf hun eigen pc, tablet of mobiele telefoon live een kijkje nemen bij regionale werkgevers en opleiders. Net als bij een echte beurs zijn de werkgevers en opleiders daadwerkelijk aanwezig met virtuele stands en kunnen ze via een online platform met bezoekers kennis maken.

Foto © Aangeleverde foto

Scholingshal en hal met kandidatenprofielen
Nieuw op de Virtuele Banenbeurs Drenthe zijn deze keer de scholingshal en een hal waar profielen van beschikbare kandidaten zijn te vinden. Bezoekers kijken en kiezen zelf waar ze naar toe willen en met wie ze in contact willen komen. Interactie is daarbij het sleutelwoord. Zo hebben de kandidaten de mogelijkheid om met een werkgever of opleider in gesprek te gaan via chatten of beeldbellen. Ook kunnen ze workshops volgen over hoe je een professionele cv in elkaar zet en wat handige tips zijn als je solliciteert naar een baan. De diverse virtuele stands van de werkgevers en opleiders blijven na 16 september nog een jaar zichtbaar voor kandidaten.

Samenwerking Drentse gemeenten en UWV
Zoo Werkt ’t is een samenwerking van de Arbeidsmarktregio Drenthe (gemeente Emmen, gemeente Borger-Odoorn, gemeente Coevorden, gemeente Hoogeveen, gemeente De Wolden, gemeente Midden-Drenthe en UWV).

Meer informatie over Zoo Werkt ‘t vind je op www.zoowerktt.nl.