Menu Sluiten

Succes Week van de Uitwisseling dankzij en ondanks corona!

De Week van de Uitwisseling vindt dit jaar plaats van 31 mei tot en met 4 juni.. 55 Bedrijven/organisaties uit Groningen, Drenthe en Friesland hebben zich aangemeld voor dit unieke uitwisselingsprogramma. Zij geven daardoor 1.900 (!) medewerkers de kans om een dagje mee te kijken in de keuken van hun bedrijf/organisatie. Een pluim voor deze bedrijven. Er wordt immers extra inzet van hen gevraagd om in deze coronapandemie een inspirerend programma aan te bieden en ook hun eigen medewerkers de kans te geven bij een ander bedrijf te kijken. De organisatie van deze week ligt in handen van de projectgroep Week van de Uitwisseling 2021 en wordt georganiseerd door Noorderlink en Werken in Friesland.

Foto © Aangeleverde foto

Doel van de week
Binnenkijken bij een andere organisatie kan nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden de andere bedrijven zich bezig en hoe gaan ze daarmee om? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen met de eigen organisatie? Kortom: kennis delen en netwerken is een bron van inspiratie. En dit jaar is het anders. Minder fysieke bijeenkomsten, maar veel online met workshops, webinars, digitale rondleidingen, interactieve bijeenkomsten en nog veel meer. Voor elk wat wils!

Voor wie?
De Week van de Uitwisseling is voor medewerkers van deelnemende organisaties. Het maakt niets uit welke functie iemand heeft. Of dit nu brugwachter, secretaresse of beleidsambtenaar is.

Aanmelden
Medewerkers kunnen zich aanmelden tot en met 18 april 2021 via: https://deweekvandeuitwisseling.nl/

Uniek project
In 2012 is dit initiatief van Werken in Friesland van start gegaan met bijna 400 deelnemers. Noorderlink (Groningen en Drenthe) sloot zich in 2019 bij het project aan. In het voorjaar van 2020 stelden meer dan 90 organisaties/bedrijven uit Noord-Nederland hun deuren voor elkaar open en circa 900 medewerkers hadden zich aangemeld. Helaas gooide corona roet in het eten en moesten we de Week van de Uitwisseling annuleren.
Veel bedrijven/organisaties doen dit jaar mee. Dit loopt uiteen van een koffiebranderij uit Emmen, Tuin in de Stad, RUG, Gasunie, RDW,
re-integratiebureaus tot DUO, gemeenten, waterschappen, woningcorporaties en onderdelen van ministeries.

Meer informatie
Meer informatie over de Week van de Uitwisseling vindt u op: https://www.werkeninfriesland.nl/week-van-de-uitwisseling/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.