Straks grote en moderne Albert Heijn Kloosterveen

Allernieuwste winkelconcept met meer vers

Donderdag 20 augustus om 18:00 uur sluit de Albert Heijn in het Assense winkelcentrum Kloosterveste tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en flink vergroot. Ook krijgt de supermarkt het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De heropening vindt plaats op woensdag 2 september om 11:00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een hypermoderne en ruime supermarkt die een veel groter versassortiment biedt.

Tijdens de sluitingsperiode ben je van harte welkom bij Albert Heijn aan de Bremstraat 9 (winkelcentrum Vredeveld) en Albert Heijn XL in winkelcentrum Triade. “Vanaf 2 september staan we met het hele team klaar om iedereen te verwelkomen in onze vernieuwde winkel”, vertelt supermarktmanager Maarten Runia. “Onze supermarkt is de eerste in Assen met het allernieuwste concept. We gaan elke dag klanten verrassen met een zeer ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en van alles voor de borrel.”

Supermarktmanager Kloosterveen Foto (c) Aangeleverde foto

Al jaren in Kloosterveen

Vrijwel vanaf de start van de wijk is Albert Heijn in Kloosterveen gevestigd. De eerste periode was het pionieren met een noodwinkel. Na oplevering van winkelcentrum Kloosterveste vestigde de winkel zich op de huidige locatie. “Daar zitten we nu al zo’n tien jaar tot volle tevredenheid. Klanten waarderen onze winkel mede vanwege de gemoedelijke sfeer. Die nemen we dus gewoon mee. In onze vernieuwde supermarkt wordt het minstens net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

2 Comments on Straks grote en moderne Albert Heijn Kloosterveen

 1. Janny Nieuwenhout // september 9, 2020 at 4:11 pm // Beantwoorden

  Kunnen we nu ook met creditcard betalen zoals bij Aldi,Lidl en Jumbo?
  Toch wel een beetje een manco in deze moderne tijd.

  • Geachte mevrouw Nieuwenhout,

   Daar kan ik u geen antwoord op geven: ik ben van de redactie van Omroep Assen, dus ik publiceer die persberichten die me onder meer toegezonden worden. U kunt het beste navraag hiervoor doen bij de desbetreffende supermarkt.

   Met vriendelijke groet,

   Ingrid Slomp
   Omroep Assen

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.