Menu Sluiten

Straks grote en moderne Albert Heijn Kloosterveen

Allernieuwste winkelconcept met meer vers

Donderdag 20 augustus om 18:00 uur sluit de Albert Heijn in het Assense winkelcentrum Kloosterveste tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en flink vergroot. Ook krijgt de supermarkt het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De heropening vindt plaats op woensdag 2 september om 11:00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een hypermoderne en ruime supermarkt die een veel groter versassortiment biedt.

Tijdens de sluitingsperiode ben je van harte welkom bij Albert Heijn aan de Bremstraat 9 (winkelcentrum Vredeveld) en Albert Heijn XL in winkelcentrum Triade. “Vanaf 2 september staan we met het hele team klaar om iedereen te verwelkomen in onze vernieuwde winkel”, vertelt supermarktmanager Maarten Runia. “Onze supermarkt is de eerste in Assen met het allernieuwste concept. We gaan elke dag klanten verrassen met een zeer ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en van alles voor de borrel.”

Supermarktmanager Kloosterveen Foto (c) Aangeleverde foto

Al jaren in Kloosterveen

Vrijwel vanaf de start van de wijk is Albert Heijn in Kloosterveen gevestigd. De eerste periode was het pionieren met een noodwinkel. Na oplevering van winkelcentrum Kloosterveste vestigde de winkel zich op de huidige locatie. “Daar zitten we nu al zo’n tien jaar tot volle tevredenheid. Klanten waarderen onze winkel mede vanwege de gemoedelijke sfeer. Die nemen we dus gewoon mee. In onze vernieuwde supermarkt wordt het minstens net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.