Menu Sluiten

Stoomcursus Mondharmonica ‘for absolute beginners’ bij Blues Assen

Zaterdagmiddag 25 januari

Altijd al harmonica willen spelen , maar het kwam er nooit van? Grijp dan nu de kans.

Ook dit jaar organiseert de Asser bluesdagen ism Podium Zuidhaege, een stoomcursus mondharmonica op zaterdagmiddag 25 januari. Binnen 15 minuten al speel je je eerste bluesmelodie op je nieuwe, bij de prijs inbegrepen, bluesharmonica !

Foto (c) Aangeleverde foto

De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues, maar ook voor allerlei liedjes en muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues! Het is eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets al jaren onverminderd populair

In deze stoomcursus ‘for absolute beginners’ neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd !

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica , ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na anderhalf uur naar buiten komt met je ‘eigen’ harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen !’

Deelname is € 20,- Dit bedrag is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit mondharmonica die uw eigendom wordt en waarmee dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

Aanmelding via assen@harmonicaworkshops.nl

Locatie: podium Zuidhaege, Zuidhaege 2 Assen

Tijdstip: 14 uur ( tot 15.30 incl pauze )

zie ook : www.bluesassen.nl

en www.harmonicaworkshops.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.