Menu Sluiten

Stiefkiekn en Stiefkiekn in’t duuster 2020 afgelast vanwege Corona

De open Drentse Kampioenschappen Living Statues, oftewel Stiefkiekn in Drenthe. Dit jaar zou de 11e editie van Stiefkiekn 2020 zoals elk jaar weer een evenement worden vol gezelligheid en creativiteit. Op 20 september 2020 zou net als andere jaren er op een route door het centrum van Westerbork prachtig uitgedoste levende standbeelden moeten staan en zou het publiek worden vermaakt. Maar met pijn in het hart heeft de organisatie moeten besluiten moeten dat Stiefkiekn in verband met Corona niet door kan gaan..

Foto (c) Aangeleverde foto

Het bestuur van Stiefkiekn heeft haar uiterste best gedaan om ook in 2020 een succesvol evenement neer te zetten. Samen met de gemeente Midden-Drenthe is er gekeken hoe een evenement als Stiefkiekn zo veilig mogelijk georganiseerd zou kunnen worden.

Echter lijkt het succes van Stiefkiekn van voorgaande jaren nu de bottleneck te zijn. Gezien de hoeveelheid te verwachten bezoekers zou het moeilijk kunnen zijn voor deelnemers, bezoekers en vrijwilligers om de nodige anderhalve meter afstand onderling te kunnen bewaren. Omdat het bestuur van Stiefkiekn veiligheid voor iedereen bovenaan heeft staan, hebben zij helaas moeten besluiten om Stiefkiekn en Stiefkiekn in ’t duuster 2020 af lassen.

Het bestuur kijkt uit naar 2021 en hoopt dan ook van harte dat er dan een Stiefkiekn, groter dan ooit kan worden georganiseerd. Zij wil dan ook graag iedereen bedanken die dit jaar weer een steentje heeft bijgedragen. Daarnaast hopen zij iedereen volgend jaar in een goede gezondheid te treffen op een nader te bepalen datum tijdens de 11e editie van Stiefkiekn 2021 in Westerbork.

Draagt u Stiefkiekn een warm hart toe en vindt u het belangrijk dat deze ook in de toekomst georganiseerd kan worden, wordt dan vriend van Stiefkiekn. Ga naar de website www.stiefkiekn.nl en doneer eenmalig € 7,50!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.