Menu Sluiten

Stella E-bike Testcenter in Assen viert vierde verjaardag

Op dinsdag 16 juni viert het Stella E-bike Testcenter in Assen haar vierde verjaardag. Om dat te vieren, kunnen bezoekers gebruikmaken van speciale verjaardagsaanbiedingen en is er taart, zolang de voorraad strekt.

Foto (c)
Stella.

Niels Heering, winkelmanager van het Stella E-bike Testcenter: “Elektrische fietsen worden steeds populairder. Stella is enorm gegroeid in de afgelopen jaren en ook de vestiging in de Zeilmakerstraat wordt door steeds meer fietsliefhebbers gevonden. Zeker tijdens de coronacrisis is de vraag naar e-bikes flink toegenomen”, legt de winkelmanager uit. “Iedereen mag in ons Testcenter gratis een uitgebreide proefrit maken en we hebben keuze uit meer dan twintig modellen. Natuurlijk houden wij bij deze proefrit rekening met de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.”

Fietsliefhebbers zijn aankomende dinsdag dus welkom in het Stella E-bike Testcenter aan de Zeilmakerstraat 30 om te genieten van taart en te profiteren van speciale verjaardagsaanbiedingen. Het Testcenter is dinsdag geopend van 9.30 uur tot en met 17.30 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.