Menu Sluiten

Start nieuwe seizoen Zin in Zondag

Zondag 3 oktober gaat het nieuwe seizoen van Zin-in-Zondag van start, een project van de Protestantse kerk van Assen.

Foto © Archief

In de eerste bijeenkomst verwelkomen we Roek Lips. Na een lange carrière in omroepland, waarin hij diverse programma’s produceerde en netmanager was van Nederland 1 en later Nederland 3, besloot hij enkele jaren geleden het roer om te gooien. Inmiddels heeft hij een eigen bedrijf De Ontwikkelgroep, gericht op het ontwikkelen van creatieve concepten en het ondersteunen van mensen en organisaties in transitie.
Vanuit deze onderneming maakt hij momenteel een serie korte filmpjes met (bekende) mensen uit de volle breedte van de samenleving onder de titel Nieuwe Leiders.
Omdat hij een persoonlijke band heeft met Assen, is het ons gelukt om hem voor Zin in Zondag uit te nodigen. Hij gaat ons meer vertellen over zijn project en over zijn drijfveren en motivaties.

Vanaf dit seizoen worden de bijeenkomsten gehouden in de Jozefkerk, in het centrum van de stad. Daarnaast wordt de bijeenkomst via het YouTube kanaal van de Jozefkerk ook live gestreamd.

De inloop is vanaf 11.30 uur (ingang Collardslaan) en de bijeenkomst duurt van 11.45 tot uiterlijk 13.00 uur. De entree is gratis.