Menu Sluiten

Spreker: Rob Verboog

Rob Verboog is inmiddels expert in straling van draadloze communicatie en goed thuis in het dossier 5G. Hij is al ruim 6 jaar direct betrokken bij tal van stralingsbewuste initiatieven en organisaties. Was o.a. in de Tweede Kamer, is voortrekker van de samenwerking Eerlijk over straling, sprak op de anti 5G betoging op de Dam, spreekt vaak voor gemeenteraden over straling en haalt regelmatig samen met zijn vrouw Wally de media over de stralingsproblematiek.

Foto (c) Aangeleverde foto

Op een interactieve wijze met het publiek zal Rob Verboog ingaan op de harde feiten en ook fabels van het beoogde 5G netwerk. Zijn insteek: geen 5G!

Er zal volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en na de lezing is er een gezamenlijk gesprek onder leiding van Rob over de belangrijkste thema’s, wat jezelf kunt doen om “overdosis straling” en ook 5G tegen te houden.

Nodig vooral de fractieleden, raadsleden en wethouders uit je eigen gemeente uit, bijv. degene waar je op gestemd hebt of waar je contact mee onderhoudt.

Waarom?
Raadsleden en wethouders krijgen hun 5G informatie van organisaties zoals Antenne Bureau, VNG, Gezondheidsraad, RIVM, GGD enz. Al deze organisaties krijgen hun informatie uit dezelfde bron, het INCIRP. Het ICNIRP bepaalt de stralingsnorm die de gemeenten moeten toelaten. Het ICNIRP is geen onafhankelijk onderzoeksinstituut.

Raadsleden, fractieleden, beleidsambtenaren en wethouders zijn van harte welkom bij deze Interactieve lezing.

Waar:    Markehuus, Scharmbarg 35 9407 Assen

Tijd :       inloop 13.30 uur, lezing 14.00 uur – eind 16.30 uur.

Entree:   5 euro inclusief 1 consumptie

Opgave – 5gdrenthe@gmail.com of 0592300453 of 063654150

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.