Menu Sluiten

SINTERKLAAS SPEURTOCHT DOOR CENTRUM VAN ASSEN

Dit jaar is alles anders. Maar dat een creatieve Sinterklaasviering niet kon missen, wist het Mercuriuscentrum zeker!

Daarom hebben Mercuriuscentrum en Winkelcentrum De Triade een kinderverrassing uitgestippeld in de winkelcentra. Je kunt namelijk nu speuren door het centrum én kans maken op één van de zakken van Sinterklaas. Je vindt vanaf vandaag in heel veel etalages van de ondernemers in het Mercuriuscentrum en Winkelcentrum De Triade een afbeelding van de Zak van Sinterklaas. Op sommige van deze zakken staat ook een letter vermeld. Samen vormen deze 22 letters een zin en wij mogen vast een hint geven: de eerste letter is een S en de laatste letter is een T.

Foto (c) Aangeleverde foto

Deze Sinterklaas speurtocht is COVID-19 proof. Kinderen en ouders kunnen namelijk deelnemen op ieder moment van de dag t/m 2 december, wanneer de winkels geopend zijn. Vermijd drukte en winkel veilig!

Hoe doe je mee?
Bij alle ondernemers van het Mercuriuscentrum en Winkelcentrum De Triade, kun je een flyer ophalen voor de Sinterklaas Speurtocht. Vul op deze flyer die zin in en lever hem in bij Maxime Delicatessen (naast de Jamin). Wie weet is dan voor jou op 5 december het heerlijk avondje gekomen omdat jij 1 van de 39 goed gevulde zakken met prijzen van de ondernemers gewonnen hebt.
De letters hangen nog t/m woensdag 2 december in het winkelcentrum!

Over Mercuriuscentrum
Mercuriuscentrum is een winkelcentrum in de binnenstad in Assen met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.