Samen voor Assen, voor elkaar met elkaar!

Vaart in Assen en reclamebureau DRP, Newz Marketing & Media hebben de handen ineen geslagen om de Asser ondernemers door deze moeilijke tijd heen te helpen. Zij hebben de campagne, Samen voor Assen, voor elkaar met elkaar! Opgezet.

Een hart onder de riem     Veel ondernemers kunnen op dit moment niet hun normale dienstverlening bieden vanwege de maatregelen rond het coronavirus. Om deze ondernemers te ondersteunen, hebben reclamebureau DRP en Vaart in Assen de handen ineen geslagen. Zij hebben een campagne opgezet onder de naam: Samen voor Assen, voor elkaar met elkaar! Met deze campagne willen zij de ondernemers een hart onder de riem steken.

Gratis podium     Op de website Dit is Assen! is een gratis podium voor ondernemers gemaakt. Een platform voor Asser ondernemers die in deze coronacrisis een extra dienst aanbieden zoals een afhaalloket, tegoedbonnen voor na de coronacrisis, of (gratis) bezorgen. Of dat nu boeken, kleding of levensmiddelen zijn: alle initiatieven zijn welkom.

Social Media     Ondernemers kunnen hun initiatieven aanmelden op de website van Dit is Assen!. De initiatiefnemers hopen dat ondernemers massaal hun acties gaan meiden. De campagne wordt gevoerd via Social Media en verschillende outdoor kanalen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.