Samen voor Assen, voor elkaar met elkaar!

Tweede corona golf daarom campagne 2.0. De horecaondernemers kunnen op dit moment niet hun normale dienstverlening bieden vanwege de nieuwe maatregelen rond de tweede golf van het coronavirus. Om deze horecaondernemers te ondersteunen, slaan reclamebureau DRP, Newz Marketing & Media en Vaart in Assen weer de handen ineen.

Herstart campagne     Zij hebben tijdens de eerste golf van het coronavirus een campagne opgezet onder de naam: Samen voor Assen, voor elkaar met elkaar! Met het herstarten van deze campagne willen zij de horeca opnieuw een hart onder de riem steken.

Dit is Assen     Op de website Dit is Assen! wordt opnieuw een gratis podium voor horecaondernemers gemaakt. Een platform voor Asser ondernemers die in deze coronacrisis een extra dienst aanbieden zoals een afhaalloket, tegoedbonnen of (gratis) bezorgen. Alle initiatieven zijn welkom.

Initiatieven     Ondernemers kunnen hun initiatieven aanmelden op de website van Dit is Assen!. (link: https://ditisassen.nl/aanmelden-actie-samen-voor-de-horeca/) De initiatiefnemers hopen dat ondernemers massaal hun acties gaan melden. De promotiecampagne wordt gevoerd via Social Media en outdoorkanalen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.