Menu Sluiten

Ricky Koole komt naar Nijend24 voor een 1,5 meter Sessie

Op dinsdag 23 maart komt Ricky Koole naar Nijend24 in het Drentse Anderen voor een 1,5 Meter Sessie. Om 20:30 uur wordt het live optreden uitgezonden via diverse Facebookpagina’s en het YouTube kanaal van Nijend24.

Het optreden van Ricky Koole is de 27e ‘1,5 Meter Sessie’ die Nijend24 uitzendt, ter ondersteuning van de artiesten.

Foto © Aangeleverde foto

Dat Ricky Koole veelzijdig is, daar kunnen we niet meer omheen. Ze bracht al zes studio-albums uit en twee live-platen en tourt normaal gesproken het hele jaar door de theaters van Nederland met haar band.

Ze maakt o.a. muzikale voorstellingen met haar man Leo Blokhuis (o.a. New Orleans, Buitenstaanders), met Ilse Warringa, Lies Visschedijk en onlangs nog met Frank Lammers.

Daarnaast speelt ze als actrice in vele films en tv-series. Deze kerst was ze nog te zien in de succesvolle serie Kerstgezel. En ze speelde een hoofdrol in de speelfilm Sonny Boy.

Ricky wordt bij deze 1,5 Meter Sessie begeleidt door Paul Bond op gitaar en piano.

Nijend24 verzorgt iedere dinsdagavond een 1,5 Meter Sessie die wordt uitgezonden op de sociale media. De uitzending begint om 20:30 uur.

We vragen aan de kijkers een kleine vrijwillige donatie. 100% gaat door naar de artiesten. Nijend24 organiseert dit belangeloos.

De volledige agenda van de concerten en de uitzend linkjes zijn te vinden op de website van Nijend24.nl.