Repair Café Assen weer open

Repair Café Assen gaat op zaterdag 3 juli weer open. In de MFA Kloosterveste in Kloosterveen kunnen bezoekers na aanmelding via een mail naar repaircafe.assen@gmail.com hun spullen langsbrengen om ze te laten repareren. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd en de parkeergarage is gratis.

Foto © Aangeleverde foto

Onder normale omstandigheden klussen de bezoekers zelf mee, maar momenteel is er alleen een kleine bezetting aan reparateurs mogelijk en kunnen de bezoekers niet bij de reparatie aanwezig zijn. Om drukte te vermijden, kan via het bovengenoemde mailadres een tijdstip worden afgesproken om de spullen te brengen en ze weer op te halen.

Repair Café Assen is een club milieubewuste knutselaars, die al 9 jaar maandelijks bij elkaar komt om alles, dat in een huishouden nu eenmaal stuk gaat weer heel te maken. Zo hopen ze het gebruik van grondstoffen te verminderen en energie voor fabricage en vervoer te beperken. Een spijkerbroek kan vaak nog jaren mee met een nieuwe rits, een stofzuiger met een nieuw snoer.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.