Promotieteam Rodermarktfeestweek

U komt ze de komende weken ongetwijfeld tegen: de dames en heren van het Rodermarktfeestweek promotieteam. Het team deelt in de regio het gezamenlijke programmaboekje uit van Jaarbeurs Roden, Vereniging Voor Volksvermaken en de Horeca in Roden.

Foto Rodermarkt promotieteam © Erik Brand

De enthousiaste dames en heren van het promotieteam lopen naast het Corso in Eelde ook door Roden en Leek, maar ook in Drachten. “Mensen uit de wijde omgeving worden zo geïnformeerd over de gezellige festiviteiten in Roden” aldus Bert Rijks van Jaarbeurs Roden. “Door zichtbaar op straat de programmaboekjes uit te delen krijgen de Rodermarkt programma’s van de Jaarbeurs, Volksvermaken en Horeca in Roden alvast een gezicht”

Traditioneel startte het promotieteam tijdens het Corso in Eelde. Corsobezoekers kregen het handige en overzichtelijke boekje op straat uitgereikt. Hierin staat het programma en diverse activiteiten van Jaarbeurs Roden, Vereniging Voor Volksvermaken en de Horeca in Roden tijdens de Rodermarktfeestweek van 20 tot en met 25 september.

De coördinatie van het promotieteam ligt dit jaar in handen van Tina vd Veen van Jaarbeurs Roden. “Het is een behoorlijke logistieke klus, maar het is zo leuk om met deze enthousiaste mensen samen te werken” “Zo dragen we gezamenlijk bij aan de een geweldig Rodermarktfeest”

Het programmaboekje is ook in veel winkels en (horeca)bedrijven verkrijgbaar. Zoals elk jaar zijn de activiteiten van de Jaarbeurs, Volksvermaken en Horeca in Roden gratis toegankelijk.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.