Menu Sluiten

Programma Gluren bij de Buren Assen bekend

Een bonte verzameling van Assense tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren 2021. Maar liefst 19 Assenaren slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof.

Gluren bij de Buren Foto © Aangeleverde foto

Zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur. Tijdens Gluren bij de Buren verwelkomen gastvrije Assenaren buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Singer-songwriters, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Alle optredens hebben “pay whay you can”-entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk www.glurenbijdeburen.nl voor het complete programma.

Gluren bij de Buren Fotografie_ Struinen in de Tuinen

Stel je persoonlijke Gluurgids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: https://glurenbijdeburen.nl/informatie/programma

GLUREN BIJ DE BUREN ASSEN
Zondag 5 september 2021
12:00 – 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Reserveren is niet nodig
https://glurenbijdeburen.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.