Menu Sluiten

Proef, doe, zie en beleef bij Warenhuis Vanderveen

Van vrijdag 24 september tot en met koopzondag 26 september staat Warenhuis Vanderveen op Stelten. Drie dagen lang zijn er in het Asser warenhuis live optredens, proeverijen, workshops, kinderactiviteiten en nog veel meer. Bij elke shop is er wel iets te zien of te doen.

Foto © Aangeleverde foto

Tijdens deze elfde editie van Vanderveen op Stelten treden Hilde Vos, Mooi Wark en Boombox & Friends op bij de muziekafdeling. Er zullen diverse demonstraties zijn, waaronder een demonstratie met elektrische fietsen op het Koopmansplein en een demonstratie van bijenwasproducten door de jonge onderneemster Noa Grouw (14 jaar) van Sweet Life Style. Beautyliefhebbers kunnen hun wenkbrauwen laten behandelen, tips ontvangen voor huidverzorging en make-up en hun nagels laten lakken. Gedurende deze drie dagen kan er van alles geproefd worden. Hartig, zoet of zelfs ingeblikt bij De Conserverie.

Op zondagmiddag lopen de heldhaftige pups Marshall en Skye door het warenhuis en kunnen kleine fans met hun helden op de foto. Er kan daarnaast nog deelgenomen worden aan vele andere kinderactiviteiten, zoals een kleurwedstrijd waarmee er leuke PAW Patrol-prijzen te winnen zijn.

Ook worden er mooie prijzen verloot waaronder een cadeaubon ter waarde van €250,-.
Het volledige programma van Vanderveen op Stelten is te vinden op www.vanderveen.nl.