Menu Sluiten

Problemen met zien?

Kom naar de voorlichting van Interzorg in het WZA

Onder de titel: ‘Problemen met zien?’ organiseert Interzorg Hendrik Kok uit Rolde een voorlichtingsbijeenkomst over slechtziendheid bij ouderen die zelfstandig wonen. Op woensdag 18 maart 2020, van 13.30 tot 16.00 uur, vindt deze bijeenkomst plaats in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Deze voorlichting is voor iedereen die een oogaandoening heeft en slecht ziet, of verwacht slechter te gaan zien. U bent van harte welkom en de toegang is gratis!

Foto (c) Eigen collectie

Gespecialiseerde zorg
Interzorg Hendrik Kok in Rolde is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een visuele beperking. Tijdens de bijeenkomst in het WZA wordt onder andere informatie gegeven over de mogelijkheden om vaardigheden te leren die helpen om bij slechtziendheid zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven. Ook wordt er informatie gegeven over de verschillende vormen van zorg en begeleiding die Hendrik Kok in Rolde, maar ook bij de mensen thuis, te bieden heeft. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor specifieke vragen en problemen die tijdens de bijeenkomst naar voren komen.

Waarom is deze voorlichtingsbijeenkomst iets voor u?
U heeft een oogaandoening en ziet slecht of verwacht dat u slechter gaat zien
U ondervindt hier in de (dagelijkse) praktijk hinder van
U bent op zoek naar (meer) informatie en eventueel een helpende hand
U bent op zoek naar een zinvolle dagbesteding
U wilt vaardigheden leren om de beperkingen te compenseren
U wilt informatie over de mogelijkheden om te wonen in een beschermde omgeving.

Meer informatie en opgave
Opgave voor de voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 18 maart 2020 is mogelijk bij het Serviceloket van Interzorg Hendrik Kok. Dit kan telefonisch via: 0592 – 24 20 20 of email: h.loorbach@interzorg.nl. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie, of kijk op www.interzorg.nl

Interzorg Hendrik Kok: expertisecentrum voor slechtziende en blinde ouderen
Interzorg is gespecialiseerd in zorg en behandeling voor mensen met een visuele beperking. Bij locatie Hendrik Kok zijn het gebouw, de inrichting, de voorzieningen en de activiteiten specifiek op ‘deze doelgroep’ blinden en slechtzienden afgestemd. Daarnaast biedt Hendrik Kok ook zorg en behandeling aan mensen met een WLZ-indicatie en sinds kort ook aan mensen met een palliatieve zorgvraag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.