Prijsuitreikingen Rabo Scholencompetitie AssenRuns over schooljaar 2019/2020.

Op vrijdag 4 september reikte wethouder Bob Bergsma aan drie Asser basisscholen prijzen uit voor hun prestaties in de Rabo Scholencompetitie 2019/2020 van AssenRuns. Helaas bestond deze editie uit maar twee runs, namelijk de 4 Mijl van Assen en de Baggelhuizercross die nog in 2019 zijn verlopen. Ondanks deze beperking deden er leerlingen mee van 22 verschillende Asser basisscholen.

Foto (c) Aangeleverde foto

Deze keer vielen in de prijzen:
⦁ 1e plek: KC De Kloostertuin
⦁ 2e plek: KC De Heksenketel
⦁ 3e plek: KC De Scharmhof

De drie schooldirecteuren ontvingen ieder een mooie beker van de wethouder plus een cheque met een vrij te besteden bedrag van de hoofdsponsor Rabobank Assen en Noord-Drenthe. En op elke school waren er prijzen voor de leerling die het meest had bijgedragen aan de klassering van zijn of haar school. Op KC De Kloostertuin was dit Emma van der Hoofd, op KC De Heksenketel was het Ilse Clobus en op KC De Scharmhof was Noa Venema de gelukkige.

Op zaterdag 12 september gaat het nieuwe seizoen van de Rabo Scholencompetitie alweer van start met de 4 Mijl van Assen in de wijk Marsdijk. De eerste kidsrun start rond 12:00. Inschrijven kan vooraf via www.4mijlvanassen.nl. De inschrijving voor deelname aan de 4 Mijl is al gesloten, aanmelden voor de kidsruns kan nog tot zondag 6 september, 12:00. Op de dag van de run zelf is er geen na-inschrijving op locatie. En zoals bij alle kidsruns van AssenRuns: voor basisschoolleerlingen is deelname gratis. Daar bovenop ontvangt iedere leerling (ook gratis) een speciaal voor deze 4 Mijl ontworpen Unicef-sportshirt (zolang de voorraad strekt).

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.