Preuvenement Assen zoekt vrijwilligers

Op 24 en 25 augustus bruist de gouverneurstuin in Assen. Het Preuvenement strijkt dan neer met muziek, theater, cultuur en heel veel lekker eten. De organisatie is op zoek naar helpende handen om het vrijwilligersteam te versterken en samen met hen te zorgen dat het festival op rolletjes verloopt.

Het Preuvenement beleeft dit jaar haar vijfde editie onder deze naam. Het is een tweedaags festival waarin het culturele én het culinaire seizoen opent met voorproefjes van de beste acts en de lekkerste hapjes. Het festival speelt zich af in en rond de gezellige Gouverneurstuin in Assen.

Foto ©
Yolande Visser

Taken van een Preuvenement-vrijwilliger
Bij deelname in het vrijwilligersteam ben je de rots in de branding, je helpt onder andere met de verkoop van muntjes, publieks- en artiestenbegeleiding en het tappen van biertjes. Als vrijwilliger van het Preuvenement ben je het gezicht en visitekaartje van het festival en zorg je ervoor dat de bezoekers gastvrij onthaald worden en een ontspannen uitje beleven. Leeftijd, achtergrond of ervaring is niet van belang, iedereen die zin heeft zich met enthousiasme in te zetten is welkom om zich aan te melden. Het is ook mogelijk om te helpen bij het Preuvenement in het kader van een (maatschappelijke) stage.

Wat krijgt je ervoor terug?
Allereerst oneindige dank vanuit de organisatie en waardering van het publiek. Verder zorgt de organisatie voor een lunch, krijg je muntjes om te besteden op het festival en een mooi Preuvenement 2019 T-shirt. Tussen de bedrijven door krijg je ook het één en ander mee van de muziek- en theaterprogrammering. Last but not least is de deelname als vrijwilliger de ideale manier om op een ongedwongen manier nieuwe mensen te leren kennen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als Preuvenementvrijwilliger door een mail te sturen aan Viola via info@preuvenementassen.nl. Je kunt hierin je voorkeur voor vrijwilligerstaken aangeven (bar; muntverkoop; runner etc.). Geef verder je t-shirt maat door en je beschikbaarheid voor één of beide dagen van het festival. Op zaterdag is de dienst van 12.00 tot 23:00 uur, op zondag van 12.00 tot 20:00 uur. Vlak voor het festival volgt een vrijwilligersbijeenkomst waarin je het team ontmoet en de organisatie de taken en het festival uitgebreid toelicht.

Kijk voor meer informatie en de bekendmaking van het programma op www.preuvenementassen.nl en de Facebookpagina.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.