Menu Sluiten

PODIUM ZUIDHAEGE VERDER MET NIEUWE DIRECTEUR

Vanaf september verlaat directeur Poldy Koot Podium Zuidhaege. Het podium voor kunst en cultuur in Assen viert dit jaar zijn eerste lustrum. Poldy Koot, die deze eerste vijf jaar verantwoordelijk was voor de opbouw van Podium Zuidhaege, verlegt haar focus naar het verder uitbouwen van haar werk als creatief coach en andere kunstgerelateerde projecten.

Foto (c) Aangeleverde foto

Poldy Koot: “De afgelopen vijf jaar heb ik met veel plezier samen met bestuur en team gewerkt aan de opbouw van ons podium, waar inmiddels ruim 200 voorstellingen te zien zijn, ruim 150 organisaties repetities en cursussen aanbieden en 20 verschillende exposities per seizoen tentoongesteld worden. Daarnaast hebben verschillende culturele organisaties hun thuis gevonden binnen het pand. Ik kijk dan ook vol trots terug op vijf prachtige jaren. Nu de organisatie staat, is het voor mij tijd om mij meer te gaan wijden aan mijn andere liefde: het creatief coachen en andere projecten in de kunst.

Koos Neuvel (voorzitter bestuur): “We zien Poldy niet graag gaan, maar begrijpen haar keuze. Onze wegen scheiden in goed overleg. Tegelijkertijd gaat het bestuur en team gedreven en vol enthousiasme de toekomst tegemoet. Gezien de plannen van Poldy zullen onze wegen elkaar in de toekomst zeker blijven kruisen in het culturele veld van Assen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.