Menu Sluiten

Podium Zuidhaege open voor jongeren tot 18 jaar

Goed nieuws! Onlangs kregen we van de Veiligheidsregio Drenthe het bericht dat voor jongeren tot en met 17 jaar lessen en cursussen op het gebeid van kunst en cultuur in Podium Zuidhaege wél door mogen gaan.

Dit betekent dat vanaf vrijdag 13 november docenten en verenigingen hun activiteiten weer kunnen oppakken. Let wel: alléén voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar! Ouders mogen wel op hun kinderen wachten in de foyer of het theatercafé.

Foto (c) Archief

Ben je zo’n jongere of de ouder van een kind dat les heeft bij Podium Zuidhaege? Neem dan even contact op met de docent of met de vereniging om te horen of dit ook voor jou of jouw kind geldt. Zo voorkom je teleurstelling en dat je voor een dichte deur komt te staan.

Voor alle andere activiteiten blijft Podium Zuidhaege gesloten. Dat betekent: geen bezoek aan de expositie of Omroep Assen, geen activiteiten voor mensen vanaf 18 jaar en geen horeca!

Wij zijn blij dat er weer wat gaat gebeuren en wachten in spanning de ontwikkelingen na 19 november af. Zodra er weer meer bekend is kun je dat op het nieuwsblog op onze website en/of op onze Facebookpagina lezen. ook sturen we dan weer een Spotlicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.