Menu Sluiten

Piepschuim komt met muzikaal cabaret Grote Woorden naar Theater De Nieuwe Kolk

Succesformatie Piepschuim, bekend van festivals als Oerol en Reuring, is terug in de theaters met hun nieuwe voorstelling Grote Woorden.

Deze muzikale cabaretvoorstelling combineert alle theaterdisciplines op unieke wijze tot een waanzinnige show. Met teksten en liedmateriaal gecomponeerd door Cor Burger en fysiek spel uitgewerkt door Robbert Koekoek. Grote Woorden is van 27 september 2019 t/m 9 mei 2020 te zien als reizende productie. Op 23 januari om 20:00 uur komt de voorstelling naar Theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Foto (c) Aangeleverde foto

Het 247ste programma Grote Woorden van Piepschuim is meteen het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien.

NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.

Cast & creatives Cor Burger: muziek, teksten, zang, gitaren, toetsen | Robbert Koekoek: fysiek spel, sax, klarinet, bas, percussie | Vincent van den Elshout: eindregie | Ellen Windhorst: decorontwerp | Henry de Jong: lichtontwerp | Tina Meijers: techniek

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op: www.dnk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.