Menu Sluiten

Paul de Munnik: vier tuinconcerten bij Cafe De Amer

Chansonnier Paul de Munnik komt naar Amen. In het weekend van 24 en 25 juli a.s. geeft hij twee dubbelconcerten in de tuin van cultureel café De Amer. De concerten die vorig jaar niet door konden gaan vanwege de lockdown, krijgen hiermee een herkansing.

Paul de Munnik Foto © Aangeleverde foto

Paul de Munnik

Paul de Munnik behoort als performer, chansonnier en tekstdichter tot de top van Nederland. Twintig jaar lang vormde hij met Thomas Acda het succesvolle duo Acda & De Munnik. Inmiddels heeft hij drie soloalbums uitgebracht; het laatste album verscheen 30 april j.l. Zijn muziek varieert van uitgesproken pop, rock, Westcoast, New Orleans-achtige groove, soul en blues tot chanson en het theaterlied. Naast zijn eigen liedjes, brengt Paul graag nummers van mensen die hij bewondert: “Ik probeer bij elke nieuwe cyclus van liedjes die ik maak, altijd een nummer te vertalen waar je eigenlijk maar beter van af kunt blijven. Eén keer in de zoveel tijd moet de fakkel van het betere lied brandend gehouden worden.” Op zijn nieuwste album verrast Paul ons met een bewerking van Joni Mitchel’s ‘A case of you’, in Paul’s woorden: ‘Vat van jou’.

De Munnik staat normaliter in de grote theaterzalen en niet op de kleinere podia. Daarom is het extra leuk dat hij De Amer aandoet voor maar liefst vier Tuinconcerten.

Tuinconcerten

Na de succesvolle reeks vorig jaar, organiseert café De Amer te Amen deze zomer nog meer Tuinconcerten. In de openlucht vanuit een gemakkelijk loungestoel kunnen bezoekers genieten van andere artiesten met grote namen. Zo geeft Douwe Bob twee dagen in augustus een dubbelconcert, gevolg door Spinvis. In september staan de Canadese band The Deep Dark Woods en King of the World op het tuinpodium. Alle concerten duren een uur plus toegift, er is geen pauze.

Coronaproof

De Tuinconcerten vinden plaats met goedkeuring van de Veiligheidsregio; ze zijn geheel coronaproof. Bezoekers hebben een vaste zitplaats en de anderhalvemetermaatregel is van kracht.

Kaarten reserveren

Voor alle concerten zijn nog kaarten beschikbaar. Zie voor meer informatie over data, tijden en reserveringsmogelijkheden www.cafedeamer.nl

Voor in de agenda

Paul de Munnik

Zaterdag 24 juli 16.30 en 20.00 uur

Zondag 25 juli 13.00 en 16.30 uur

Kaarten € 25, – inclusief twee consumpties

Cultureel Café De Amer, Amen 20 9446 PC Amen