Past jouw sleutel in het slot? Dan win jij een gratis makelaar!

Assen – De inwoners van Assen hebben sinds kort een Rialtobrug. Deze brug is onderdeel van de tentoonstelling Sprezzatura, vijftig jaar Italiaanse schilderkunst, in het Drents Museum.

Net als in Venetië kunnen geliefden een zogenaamd liefdesslotje aan de brug hangen, om daarmee hun liefde te bezegelen. In combinatie met de Rialtobrug heeft Steenhuis Makelaars een hele leuke actie!

Foto © Aangeleverde foto

Een huis in Assen op het oog?
Overweeg jij om een huis te kopen in Assen? Dan raden wij je aan om jezelf echt even op te geven. Je maakt namelijk niet elke dag kans om op zo’n unieke manier een aankoopmakelaar te winnen. ‘Met deze actie willen we graag iemand (en de rest van het gezin) gelukkig maken en inspelen op de mooi dingen die gebeuren in Assen. We wonen tenslotte in een prachtige stad. Heel begrijpelijk dat mensen hier willen wonen’ zegt directeur en NVM Makelaar Ilse van der Galiën.

Aankoopmakelaar
Bij het kopen van een woning komt veel kijken en dat allemaal in korte tijd. Als aankoopmakelaar kunnen wij jou hierin ondersteunen. Zo heb je als koper onderzoeksplicht. Maar waar moet je allemaal op letten en waar moet je onderzoek naar doen? Naast het zoeken naar een geschikte woning, zijn dit allemaal zaken die wij als aankoopmakelaar voor jou gaan uitzoeken.

Spelregels
De spelregels zijn als volgt:
Er is slechts plek voor tien deelnemers, er zijn namelijk maar 10 sleuteltjes. Opgeven kan tot vrijdag 5 juli a.s. via www.steenhuis.nl/steenhuislock, maar let op… VOL = VOL. Op zaterdag 6 juli worden de deelnemers om 10.30 verwacht in Grand Café het Wapen voor een lekkere kop Italiaanse koffie. ‘De deelnemers kiezen een sleuteltje waarna we met elkaar naar de Rialtobrug lopen. Hier gaan we één voor één proberen het ‘SteenhuisLock’ te openen. De deelnemer die het slot open weet te krijgen, wint een gratis aankoopmakelaar. Wij hebben er nu al zin in!’

Sprezzatura
Naast deze Rialtobrug en de LoveLocks is de rest van de stad ook Italiaans aangekleed. Op diverse locaties in de stad hangt wasgoed in de Italiaanse kleuren. Daarnaast liggen er binnenkort Italiaanse gondels in de Vaart en zijn er Italiaanse weken in de binnenstad. De tentoonstelling zelf is t/m 3 november 2019 te bewonderen in het Drents Museum.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.