Menu Sluiten

Pand17 opent Club!

Een mooie, exclusieve setting, goede dj’s en live optredens: dat wordt Club17! Een club waar mensen vanaf 18 jaar in relaxte sfeer kunnen bijkomen van een week hard werken.

Lekker dansen en genieten van goede dj’s en live muziek: het klinkt nu nog als iets dat mijlenver weg is, maar ooit mag het weer. Pand 17 bereidt zich hoopvol voor.

Foto (c) Aangeleverde foto

Uitbater Stefan Anjema wil Assen verrassen met Club17. “Een initiatief als Club17 zelfstandig realiseren, is op dit moment niet mogelijk. Want eerlijk is eerlijk: de horeca heeft het zwaar, en wij dus ook. Daarom vragen we Assenaren om hulp.”

Pand 17 verkoopt speciale tickets. Door een ticket te kopen help je met het realiseren van de plannen voor Club17. Eén ticket kost € 66,40. Mensen die een ticket kopen krijgen – zodra Club17 open is én de coronamaatregelen het weer toelaten – een avond met onbeperkt drankjes en lekkere hapjes.

Eventcoördinator bij Pand 17 is Tessa de Wilde, bekend van o.a. ClubNU. Zij is van plan al haar creativiteit los te laten op de nieuwe club. Avonden voor jeugd, voor jongvolwassenen én natuurlijk voor de doelgroep van ClubNU: de volwassenen! “Pand 17 biedt alles wat we nodig hebben om iedere doelgroep te bedienen, dit is een droom die uitkomt. Zodra Corona naar de achtergrond treedt, lanceren we tal van nieuwe concepten.”

Tickets zijn te koop op pand17.nl/bouw-mee-aan-club17/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.