Menu Sluiten

Open Noord Nederlands Kampioenshap Drone Racen tijdens Hobbyevent

Tijdens het Hobby Event van vrijdag 21 t/m zondag 23 februari zal er in de TT expo de 3e editie van het Open Noord Nederlands Kampioenschap Drone Racen georganiseerd worden.

Banner ONNK 2020 Foto (c) Aangeleverde foto

Het ONNK maakt net als voorgaande jaar deel uit van het nationale kampioenschap indoor drone racen waarbij de 40 beste piloten uit binnen en buitenland strijden om de podium plekken en punten voor het nationale klassement.

Drone Racing is een erg snel opkomende luchtsport waarbij de piloten hun drones zo snel mogelijk door een parcours manoeuvreren. De piloten maken gebruik van de camera’s op de drones welke ze in een bril ontvangen waardoor zij met snelheden van wel 150 km/h door de lucht gieren.

Dit evenement maakt deel uit van het Hobby Event waarbij bezoekers kennis maken met de meest uiteenlopende hobby’s. Van knutselen tot modelbouw en van lego tot cup cakes maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 9.000 m2 wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.