Menu Sluiten

Open les bij Dynamo JeugdTheaterSchool Drenthe

In februari is het mogelijk om bij Dynamo JeugdTheaterSchool Drenthe een open les te volgen voor kinderen en jongeren die geïnteresseerd zijn in theater. De vestiging in Assen opent op 4 en 6 februari haar deuren voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar.

Tijdens de open les kun je kennismaken met de docent van onze jeugdtheaterschool en kijken en ervaren of een theatercursus iets voor jou is. Aanmelden voor een proefles kan via www.jstdynamo.nl.

Garage TDI – Dynamo JeugdTheaterSchool Foto (c) Aangeleverde foto

Vanaf februari is er de mogelijkheid om in te stromen bij lessen in onze Drentse vestigingen: Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel en Norg. Er zijn lessen voor kinderen tussen 6 en 8 jaar, tussen 9 en 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. Bij Dynamo leer je op een leuke en uitdagende manier wat toneelspelen is. Er wordt een beroep gedaan op je fantasie en inlevingsvermogen. In de lessen wordt geïmproviseerd en met tekst gespeeld. We werken in blokken van 14 weken. Elk blok eindigt met een presentatie of voorstelling. Daarnaast organiseert Dynamo ieder jaar enkele extra activiteiten zoals de mystery-theaterdagen en de TDI-Theaterbende. Jongeren die verder willen met theater kunnen vanaf hun 14e auditie doen bij Brandstof Vooropleiding Theater & Productiehuis. De audities voor Brandstof zijn op 19 april.

Brandstof en Dynamo zijn beiden onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Kijk op www.garagetdi.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.