Menu Sluiten

Open Huis Assen gaat gedeeltelijk open

Het Open Huis is ten gevolge van het Corona virus sinds 16 maart jl. gesloten geweest. Verdrietig dat er geen hulp kon worden geboden aan mensen die dit (soms) hard nodig hadden.
In eerste instantie gingen we uit van een kortstondige sluiting. Dit liep in de praktijk helaas iets anders.

Maar er is nu……… GOED NIEUWS:

Vanaf woensdag 2 september zal het Open Huis gedeeltelijk opengaan. In eerste instantie gedurende de maand september en oktober op de woensdagmorgen. En wel in twee delen voor maximaal 6 bezoekers per openingsuur. Het eerste uur is van 09.30 u – 10.30 u. en het tweede van 11.00 u – 12.00 u.

Foto (c) Aangeleverde foto

Het Open Huis hanteert hierbij strikt de voorwaarden van de Rijksoverheid en het RIVM. Vrijwilligers zullen toezien op de naleving hiervan. Bezoekers moeten vooraf reserveren.

Het Open Huis heeft onder normale omstandigheden geen loket maar in deze crisistijd moeten bezoekers zich verplicht registeren met naam, telefoonnummer of e-mailadres. In verband met het bron- en contactonderzoek zullen deze gegevens maximaal 14 dagen worden bewaard. Daarna zullen ze worden vernietigd.

We hopen dat deze proefperiode zal slagen en dat de komende maanden de openingstijden (gefaseerd) verruimd kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Maria Dreesens- Willeman, secretaris 06-45 29 54 81

Of

Jans Enting, voorzitter 06-51 26 93 77

Of

E-mailen naar info@openhuisassen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.