Menu Sluiten

Op Koopmansplein droge voeten door handdoeken Asser ondernemers

Een aantal ondernemers rondom het Koopmansplein stelt schone handdoeken beschikbaar voor kinderen die lekker in de nieuwe fontein spelen. De HEMA en Lunchcafé Plein 10 zorgen dat de handdoeken bij een temperatuur van meer dan 20 graden beschikbaar zijn. Een mooie samenwerking en service

Initiatiefnemer is Jacques Hartog van Bruna Assen. “Mijn zoon was met mijn kleinzoon in Roermond, daar waren handdoeken beschikbaar bij eenzelfde fontein. Aanvankelijk mocht m’n kleinzoon niet in het water spelen, want dan worden je kleren nat. Maar vanwege de gratis te gebruiken handdoeken, mocht het toch! Kind blij, ouders blij! Dat vonden we zo’n gastvrije service, dat ik het ook bij binnenstadsorganisatie Vaart in Assen heb gedropt. Er spelen zoveel kinderen in de fontein, prachtig als we deze kinderen, vooral hun ouders natuurlijk, een beetje gemak kunnen bieden. Dat hoort ook bij een gastvrije binnenstad”.

Binnen week geregeld     Vaart in Assen heeft het samen met een aantal ondernemers binnen een week geregeld.  Zo levert de HEMA de handdoeken, zorgt was-, droog- en stoom Service Assen aan de Ceresstraat dat deze gewassen, gedroogd en gevouwen worden. Warenhuis Vanderveen stelt bakken beschikbaar en kaartenspeciaalzaak Image zorgt dat de bakken waarin de handdoeken liggen, herkenbaar en bestickerd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.