Menu Sluiten

Online lentecursus eetbare wilde planten

De afgelopen maanden lang genoeg binnen gezeten? Of gewoon zin in een nieuwe en gezonde uitdaging? Ga naar buiten en verdiep je in de eetbare planten die volop om je heen groeien. Om hierbij ondersteuning te bieden, start In Het Wilde Weg op 8 maart met de online lentecursus eetbare wilde planten.

In acht online lessen, die via Zoom worden gegeven, maak je kennis met eetbare planten die je in de lente kunt vinden. Aan de hand van PowerPoint presentaties, foto’s, filmpjes, thuisopdrachten, online plantenquizen en enthousiaste verhalen van wildplukkers Tim en Leah leer je stap voor stap de wondere wereld van het eten uit de natuur kennen.

Foto © Aangeleverde foto

Welke planten en bomen kun je gebruiken in de keuken? Aan welke kenmerken kun je ze herkennen? Hoe onderscheid je ze van andere planten? Welke geneeskrachtige eigenschappen hebben ze?

Ontdek de gezonde en heerlijke planten die volop langs het pad, in het veld, in het bos of in jouw tuin staan. En verwonder je over de rijke smaken en overvloedige oogst uit de natuur.

Ook voor de gevorderde wildplukkers komen interessante onderwerpen aan bod. Zo leer je zevenblad en eikenblaadjes fermenteren en esdoornkiemplantjes inmaken.

Deelname: € 150,00 per persoon

Meer informatie www.inhetwildeweg.nl of Leah Groeneweg 06-14136734

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.