Menu Sluiten

Omnigym Assen wordt op het NK Trampoline voor teams kampioen in 3e divisie, 4e divisie scoort met zilver!

Drie teams van Omnigym reisden afgelopen zaterdag af naar Oss voor het NK trampolinespringen voor teams. Omnigym nam deel in twee verschillende categorieën; met 1 team in de 4e divisie en met 2 teams in de 3e divisie.

Om deel te mogen nemen aan dit toernooi hebben de teams zich eerst moeten plaatsen tijdens de regionale wedstrijden. Enkel de beste teams van Nederland vormden het deelnemersveld. 

Foto (c) Omnigym Assen

In de 4e divisie werd Omnigym vertegenwoordigd door; Judith Boskma, Lizette Kliphuis en Sanne Paize. De wedstrijd begon met de voorronde welke uit twee oefeningen bestaat, een verplichte voorgeschreven oefening en een keuze oefening. Na de voorronde stond dit team op de tussenstand op de 2e plaats. Na de voorronde werd de finale gesprongen. De punten uit de voorronde vervielen, wat de finale extra spannend maakt. Alle 3 de springers sprongen desondanks een stabiele oefening waardoor ze zich naar een prachtige zilveren plek sprongen!

In de 3e divisie heeft Omnigym zich met twee teams geplaats voor dit NK. Team 1 werd vertegenwoordigd door Iris Boer, Simone Bos, Aniek van der Laan en Beau Rooda. Team 2 werd vertegenwoordigd door Anouk Boer, Saméh van Loon, Myrthe Postma en Mika Wolters. In deze divisie was er een groot en sterk deelnemersveld. Maar liefst 20 teams sprongen om een plekje in de finale. Team 2 sprong een goede wedstrijd en kan tevreden terug kijken. Helaas was een plekje in de finale te hoog gegrepen.

Team 1 wist zich goed staande te houden in het sterke deelnemersveld. Ze sprongen allen mooie oefeningen welke met hoge scores beoordeeld werden. Na de voorronde stond dit team dan ook op de eerste plaats. In de finale moest dit team laten zien dat ze die plek waard waren. Na het springen van strakke oefeningen kwam de uitslag. Iris, Simone, Aniek en Beau zijn kampioen in de 3e divisie! Met bijna 3 punten verschil met de nummer 2 sprongen zij zich naar de gouden plaats! Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.