Noorderlink presenteert: Expeditiespecial Terug naar de bedoeling

Donderdag 18 maart 2021
Online inloop: 19.45 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: 21.10 uur
Vanuit: Stadslab Groningen
www.noorderlinkdagen.nl

Welke veranderingen zijn nodig om te komen tot een sociale en duurzame wereld? Hoe verenig je als groot bedrijf je idealen voor de planeet met je commerciële doelen? Hoe voorkom je als werkgever dat werknemers de zin in werk verliezen en hoe vind je als werknemer betekenis, in of buiten je baan? Kortom, hoe keren we terug naar de bedoeling?

Foto © Aangeleverde foto

Daarover praat Arno van der Heyden op donderdag 18 maart met promovenda Werk & zingeving Heidi Jansen, zanger en hoofdredacteur van MaatschapWij Joost Marsman en directievoorzitter Rabobank Emmen-Coevorden Martin Eising. Vanuit Stadslab Groningen is er muziek van Joost Marsman, bekend van de Groningse popband IsOokSchitterend en staat ook Arno met zijn vaste pianist op het podium. De Expeditiespecial is op donderdag 18 maart vanaf 20.00 uur te zien op noorderlinkdagen.nl. Tijdens en direct na de uitzending is interactie mogelijk via de chat onder begeleiding van Arno en online moderator Lykle de Vries.

Daarnaast zal Heidi Jansen op 18 maart ook een masterclass verzorgen die om 14.00 uur rechtstreeks vanuit Stadslab Groningen uitgezonden wordt. De rode draad van deze (gratis) masterclass is ons werk in de prestatiemaatschappij. Heidi Jansen vertelt over de betekenis die werk voor ons heeft, waarom werk belangrijk is voor zingeving en waarom dit problematisch is geworden.
Natuurlijk wordt er ook gekeken welke alternatieven er zijn en wat we vanaf nu anders kunnen doen.
Na afloop van de masterclass zal Heidi ook kijkersvragen beantwoorden. Aanmelden voor beide evenementen kan via noorderlinkdagen.nl.

Foto © Aangeleverde foto

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.