Menu Sluiten

Nog een keer dan: nagenieten van het TT weekend

De laatste restanten van het TT weekend verdwijnen langzamerhand uit Assen. De campings zijn leeg, de bierkarren worden opgehaald en podia worden afgebroken. Daarom gaan we nog een keer nagenieten van het TT weekend. 

Nog een keer nagenieten van het TT festival

Video © Omroep Assen / Esmée Söllner 

Sander ten Bosch, festivaldirecteur, keek samen met RTV Drenthe terug op drie dagen TT festival. “Het verliep super. Het was enorm gezellig. De sfeer was goed en er waren heel weinig incidenten. Dat is toch wel opvallend.”

Alles zat mee 

In het weekend zat dan ook alles mee, vooral het weer. Het zou vrijdag- en zaterdagavond gaan regenen, maar dat gebeurde niet. Het bleef zo goed als droog met alleen op vrijdagavond, voordat de TT Nightride begon, een paar druppels.

Het mooie weer was ook terug te zien in de bezoekersaantallen. Want mooi weer, trekt meer mensen naar de stad. 40.000 bezoekers op donderdag, 75.000 bezoekers op vrijdag en 80.000 bezoekers op zaterdag. Volgens de politie hebben zich geen grote incidenten voorgedaan. 

Terugkijken?

Omroep Assen was bij veel activiteiten rondom het TT festival aanwezig. Hieronder kunt u alles nog een keer teruglezen of kijken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.