Menu Sluiten

Nijend24 organiseert theaterconcert ABBA XS

Nijend24 organiseert op 10 juli om 20:30 een theaterconcert over ABBA. Het bedrijf maakt gebruik van Testen voor Toegang en reserveren kan via nijend24.nl.

Foto © Aangeleverde foto

In het theaterconcert kruipen de zussen Beatrice en Vera van der Poel in de huid van de blonde Agnetha en rode Anni-Frida. Ze brengen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, zingend bij de piano. Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia! ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een heerlijk avondje met tijdloze hits.

De zusjes Van der Poel hebben de fabuleuze zusjessound en zongen samen in de jaren negentig in de band Beeswamp, waarmee ze ook in Amerika optraden. Vera is al jaren docente zang aan het conservatorium en maakte furore met haar elektropop band Mimezine. Ze trad ook op met de Nits en het string-quartet Zapp. Met de formatie VOER speelde ze op het North Sea Jazz festival. Van Vera zijn twee soloalbums verschenen. Momenteel tourt ze met een programma over Joni Mitchell; All I Want Is Joni…

Beatrice heeft vijf albums en diverse theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire. Ze werkt(e) onder andere met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik, Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt. Daarnaast trad ze diverse keren op onder andere als Miss Bee & the Lotusclub op het North Sea Jazz Festival. Haar stem verleent ze vaak aan audioboeken bijvoorbeeld voor het boek Judas van Astrid Holleeder.