Menu Sluiten

Nieuwe mijlpaal voor Woonpark Diepstroeten

Vrijdag 9 oktober werd op Woonpark Diepstroeten in Assen de 313e projectmatige woning opgeleverd. Het gaat om de laatste woning uit het deelplan De Hoeven, 22 woningen gebouwd volgens het innovatieve woonproduct Fijn Wonen van bouwbedrijf en projectontwikkelaar Van Wijnen.

Te midden van het groene esdorpenlandschap in Assen ligt Woonpark Diepstroeten. Deze wijk telt straks meer dan 400 nieuwbouwwoningen. De woningen van De Hoeven zijn de laatste eengezinswoningen die zijn opgeleverd in de jonge Asser woonwijk. Op dit moment zijn alleen nog enkele appartementen te koop in het deelproject Het Slot van Diepstroeten. Verder zijn alle woningen verkocht en gebouwd. Het Slot van Diepstroeten wordt het sluitstuk van de projectontwikkeling door Van Wijnen op deze groene, bosrijke locatie.

 De Hoeven, Diepstroeten Assen Foto (c) Aangeleverde foto

Fijn Wonen

Van Wijnen heeft op Woonpark Diepstroeten 22 kant en klare gezinswoningen van woonproduct Fijn Wonen gerealiseerd in het deelplan De Hoeven. Doordat deze duurzame rijwoningen van Fijn Wonen op locatie zijn samengesteld, zijn ze snel afgeleverd en betaalbaar.

Exclusieve appartementen

De verkoop van het zeventiende en laatste deelplan, Het Slot van Diepstroeten, ligt ondertussen op schema. Dit appartementengebouw met 23 royale appartementen ligt op een prominente plek in de wijk. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar van 80 tot 110 vierkante meter met twee slaapkamers en een ruim balkon. Geïnteresseerden in een appartement kunnen de website www.hetslotvandiepstroeten.nl bekijken voor meer informatie of contact opnemen met Lamberink Nieuwbouwmakelaars in Assen. Doordat bijna 70 procent van het aanbod van Het Slot van Diepstroeten verkocht is, verwacht Van Wijnen op korte termijn de start bouw van dit woongebouw af te kondigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.