Menu Sluiten

Nieuwe locatie voor dagbesteding kinderboerderij ‘De Beekdalhoeve’ in Assen

Schouder aan Schouder gaat per 1 mei a.s. een samenwerking aan met Stichting Kinderboerderij Marsdijk. Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een actieve en gezellige kinderboerderij in Assen Marsdijk.

Op de kinderboerderij gaan we starten met een dagbestedingsgroep die samen met de vrijwilligers verantwoordelijk zijn voor de verzorging van de dieren en het onderhoud van het terrein. In de toekomst willen we ook kleinschalige horeca aanbieden. 

Foto (c) Aangeleverde foto

Begeleiding
Op de locatie is een dagbegeleider/ beheerder aanwezig die de deelnemers begeleidt bij hun taken op de kinderboerderij.

Deelnemers gezocht
Voor de dagbestedingsgroep is er nog plek voor nieuwe deelnemers. Er zijn verschillende werkzaamheden te doen, we kijken dan ook graag samen wat bij iemand past.

Foto (c) Aangeleverde foto

Over Schouder aan Schouder
Stichting Schouder aan Schouder is actief in Drenthe, Groningen en Friesland. We bieden ambulante begeleiding, begeleiding op school, begeleid- en beschermd wonen, begeleiding bij hoarding, cursussen, creatieve- en muziektherapie, dagbesteding, gezinsbegeleiding, ouder-begeleiding, huiswerkbegeleiding, professional organizer en zorgregistratie. Verder verkopen we diverse producten vanuit onze dagbestedingslocaties de Houtwerkplaat en de Weefplaats. Ieder mens is voor ons uniek en waardevol. Onze missie is om schouder aan schouder te staan met iedereen die moeite ervaart om in deze samenleving aan te sluiten. Wij vinden dat elk mens recht heeft op een veilige plek om te wonen, werken of leren. Wij hebben een samenleving voor ogen waar iedereen telt en mee mag doen. Er wordt naar je uitgekeken. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schouderaanschouder.nl, 06 – 17678112 of kijk op onze website www.schouderaanschouder.nl

Voor meer info over ‘De Beekdalhoeve’ zie ook het item van RTV drenthe, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.