Menu Sluiten

Nieuwe locatie ‘Beschermd wonen’ in hartje Assen

In een monumentale stadsvilla aan de Torenlaan in Assen, pal tegen het centrum van de stad, biedt Schouder aan Schouder vanaf begin 2020 plek aan mensen die ondersteuning nodig hebben bij wonen. Het robuuste gebouw, met aan de achterzijde de Gouveneurstuin, is de afgelopen jaren in gebruik geweest als gezinsvervangend tehuis en wordt van binnen momenteel opgeknapt en ingericht.

Op de locatie is na de verbouwing plek voor 12 bewoners met elk een eigen (slaap)kamer. Er is een gezamenlijke huiskamer en een grote keuken. Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten en bijvoorbeeld spelletjes doen, samen eten of een kopje koffie drinken.

Foto (c) Aangeleverde foto

Centrale ligging
De locatie bevindt zich op loopafstand van het centrum, het Station en het Drents Museum.

Passende begeleiding
We werken met gekwalificeerde medewerkers. De cliënt krijgt, afhankelijk van de ondersteuningsvraag, passende begeleiding en zorg aangeboden. Een belangrijk doel is om zo zelfstandig mogelijk te participeren in de maatschappij.

Bewoners gezocht
Mocht je een woonplek zoeken of ken je iemand? Mail of bel ons dan op de onderstaande gegevens.

Over Schouder aan Schouder
Stichting Schouder aan Schouder is actief in Drenthe, Groningen en Friesland. We bieden ambulante begeleiding, begeleiding op school, begeleid- en beschermd wonen, begeleiding bij hoarding, cursussen, creatieve- en muziektherapie, dagbesteding, gezinsbegeleiding, ouder-begeleiding, huiswerkbegeleiding, professional organizer en zorgregistratie. Verder verkopen we diverse producten vanuit onze dagbestedingslocaties de Houtwerkplaat en de Weefplaats. Ieder mens is voor ons uniek en waardevol. Onze missie is om schouder aan schouder te staan met iedereen die moeite ervaart om in deze samenleving aan te sluiten. Wij vinden dat elk mens recht heeft op een veilige plek om te wonen, werken of leren. Wij hebben een samenleving voor ogen waar iedereen telt en mee mag doen. Er wordt naar je uitgekeken. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schouderaanschouder.nl, 06 – 17678112 of kijk op onze website www.schouderaanschouder.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.