Menu Sluiten

NATUURlijk gezonde huid’ lezing

Een gezonde en stralende huid. Dat wil toch iedereen? Veel mensen zijn hier dagelijks mee bezig. Hierbij is het belangrijk om te letten op je voeding en je verzorgingsproducten. Om de mensen te voorzien van het juiste advies, organiseren Schoonheidssalon La Chel en Natuurgeneeskundige praktijk Studio BM op vrijdag 21 februari een gratis lezing.

Foto (c) Aangeleverde foto

’De juiste voeding en verzorgingsproducten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden’’ vertelt Grietje Hofsteenge, eigenaresse van Studio BM. ‘’ Tijdens deze workshop vertellen wij de bezoekers alles over wat je huid nodig heeft om (weer) te stralen. Zowel de juiste voeding als de juiste verzorgingsproducten komen aan bod. Schoonheid komt volgens ons niet alleen vanbinnen, maar ook van buiten.’’ ‘’Ook huidaandoeningen als acne en eczeem krijgen de aandacht en we vertellen geïnteresseerden meer over supplementen’’ vult Rachel Oosterhoff, eigenaresse van La Chel, aan.

Wil jij ook aan je huid werken en ben je benieuwd welke voeding en verzorgingsproducten jouw huid laten stralen? Meld je dan gratis aan voor deze workshop via deze link. Er is plek voor maximaal 15 geïnteresseerden, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot maandag 17 februari!

Datum: vrijdag 21 februari
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Kerkstraat 18 Assen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.